WordPress 4.7 versie nu beschikbaar: 3 goede verbeteringen

wordpress 4.7 wat is er nieuw?

WordPress komt regelmatig met updates die het systeem een beetje beter maken in gebruik. Met de update naar WordPress 4.7 komen er 3 belangrijke verbeteringen.

PDF miniatuurvoorbeeld

pdf miniatuurvoorbeeld wordpress 4.7Het beheren van jouw documenten is nog makkelijker geworden met WordPress 4.7. Na het uploaden van PDF’s wordt er ook een thumbnail gegenereerd zodat het eenvoudiger is om de documenten te onderscheiden.

Makkelijker menu’s maken

makkelijker menu's maken wordpress 4.7Veel menu’s voor sites hebben links naar de pagina’s van je site, maar wat gebeurt er wanneer je er nog geen hebt? Nu kan je nieuwe pagina’s toevoegen terwijl je menu’s bouwt zonder dat je de customizer hoeft te verlaten en je de wijzigingen kwijt bent. Zodra je de wijzigingen hebt gepubliceerd staan de nieuwe pagina’s klaar om gevuld te worden.

Dashboard in jouw taal

dashboard wordpress 4.7Omdat jouw site in één taal is, betekent niet dat iedereen die helpt de site te beheren ook deze taal wil gebruiken in de admin. In de gebruikersprofielen zijn er meer talen beschikbaar gekomen om de gebruikerstaal in te stellen.

Tip

Vergeet niet eerst een backup te maken van je bestanden en je database, voordat je WordPress bijwerkt naar de nieuwe versie. Je kan de website wel eens breken en dan zit je met een site die niet werkt. Zorg ervoor dat je altijd een backup kan terugzetten. Er zijn plugins hiervoor die dit goed voor je kunnen doen.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.