De 9 verbeteringen die WordPress 4.9 brengt voor jouw website

By 21 januari 2018 Wordpress
WordPress 4.9 geeft je 9 verbeteringen

Aanpassingen aan je website design inplannen

Zoals je de concepten van berichten kunt maken en inplannen op de gewenste datum en tijd, kun je vanaf nu ook het ontwerp van jouw website aanpassen en die ontwerp wijzigingen live laten gaan wanneer je maar wilt.

Feedback nodig op voorgestelde website aanpassingen?

Werk samen met de functie Design Preview Links. Je kan feedback vragen aan je vrouw, collega’s, etc. Stuur ze een preview link – zo kun je de feedback vergaren nog voordat je live gaat.

Bescherm je wijzigingen

Heb je ooit wel eens tegelijk met iemand anders aan de website gewerkt, waarbij de 1 de wijzigingen van de ander overschrijft? Dankzij de Design Lock functie van WordPress 4.9 worden je design concepten beschermt, zodat niemand er iets aan kan veranderen en je harde werk per ongeluk ongedaan kan maken.

Een waarschuwing om je werk te beschermen

Moest je even snel iets doen, voordat je mogelijkheid had om je nieuwe design concept op te slaan? In WordPress 4.9 zal WordPress 4.9 je netjes vragen of je de wijzigingen wel of niet wilt opslaan, zodra je terug bent.

Een nieuwe gallery widget

In WordPress 4.9 wordt de nieuwe gallery widget geïntroduceerd.

Media toevoegen aan je widgets

Media toevoegen aan een tekst widget? Dankzij de nieuwe “add media’ knop kun je makkelijk afbeeldingen, video’s en audio aan de widget toevoegen.

Beter van thema wisselen

Als je van thema wisselt, gaat er wel eens iets mis. Zo kan het zijn dat widgets soms dat ze zomaar van plek zijn verandert. WordPress 4.9 biedt hiervoor een oplossing. De menu’s en widgets zijn veel beter in het vasthouden van hun plaats.

Zoeke en bekijk nieuwe thema’s

Op zoek naar een nieuw thema voor je WordPress website? In WordPress 4.9 kun je vanuit de Customizer zoeken, browsen en voorvertoningen bekijken, voordat je daadwerkelijk dingen gaat veranderen. Daarnaast zorgen de filters voor onderwerp, features en layout dat je sneller een passend thema kunt vinden.

Verbeterde menu-instructies zorgt voor minder verwarring

Vond je het verwarrend om een nieuw menu aan te maken? Met de nieuwe interface ben je verzekerd van een veel betere gebruikerservaring.

Tip

Voor het bijwerken van WordPress raad ik je aan om altijd een back-up te maken. Mocht er iets misgaan dan kun je altijd nog terug naar die versie. Heb jij hulp nodig met het bijwerken van WordPress? Laat me het even weten.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.