De webshop bestelling binnen 1 uur thuisbezorgd

binnen 1 uur bezorgd

Recent is de MediaMarkt met een proef begonnen om te proberen om binnen het uur de webshopbestellingen thuis te bezorgen. Wat kun je daar als kleine ondernemer van leren?

Stel je een bezoeker voor die een aankoop doet in uw webshop en deze persoon woont in Delft (of omgeving). Dan is het betrekkelijk eenvoudig om deze bestelling snel thuis te bezorgen. Als het met zaken als eten (thuisbezorgd.nl) kan, dan zou het voor jou toch ook een optie moeten zijn.

Je kan het principe ook doortrekken naar je winkel. De klant kan na zijn aankoop rustig verder shoppen, terwijl u ervoor zorgt dat de aankoop op het juiste tijdstip bezorgt wordt.

Ik kan me goed voorstellen dat je zelf geen tijd of personeel hebt om het te bezorgen. Een optie zou kunnen zijn een student in te huren die het voor je doet. Zijn de kosten nog te hoog? Misschien willen andere ondernemers of leveranciers wel samenwerken en kunnen jullie gezamenlijk gebruik maken van een bezorger of bezorgdienst.

Een ander voordeel wat je hiermee doet, is dat je een stuk persoonlijke binding met je klant krijgt (iets waar winkels vroeger beter in waren, hoeveel klanten ken jij bij voornaam?).

Uiteindelijk is het een stukje meerwaarde, waarmee je (nu nog) onderscheidend kan zijn.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.