Mystery shopper voor uw website

Wil jij graag een professioneel inzicht in hoe bezoekers jouw website zien? Vraag dan eens bij DinD naar de Mystery Shopper. Je krijgt hiermee inzicht in de verbeterpunten van jouw website. Met mijn jarenlange ervaring (met succesvolle online projecten) help ik graag jouw website te verbeteren. In stenen winkels in het concept van de mystery shopper al langer een begrip, waarom dan ook niet voor online?

Waar kijkt de mystery shopper naar in uw website?

Ik bekijk je website vanuit verschillende perspectieven. Een oriënterende bezoeker die nog overtuigt moet worden van het juiste product of dienst – denk aan betrouwbaarheid . Maar ook vanuit het oogpunt van een zoekgerichte bezoeker die al precies weet wat hij nodig heeft en zo min mogelijk blokkades op zijn pad wil tegenkomen om tot een aankoop over te kunnen gaan. Er wordt ook gekeken in hoeverre uw webshop rekening houdt met met de verschillende beinvloedingsprincipes van consumenten. Hiermee doel ik op wedekerigheid, autoriteit, sociale bewijskracht, commitment en consistentie, sympathie en schaarste.

Wat levert de mystery shopper op?

Je krijgt een handig, helder rapport, met concrete actiegerichte adviezen die tot doel hebben jouw website te verbeteren. Je kan hiermee direct aan de slag.

Hoeveel kost het om de mystery shopper in te schakelen?

Een bezoek van de mystery shopper is een eenmalige investering van 99 euro (excl. btw). Dat heb je er vast met 1 extra opdracht of verkoop al uit.

BOEK EEN MYSTERY SHOPPER

Keurmerk

Haalt je website in het rapport een voldoende, dan mag je 1 jaar lang het DinD OK keurmerk op je website plaatsen. Is jouw website helemaal in orde? Supergoed! Je krijgt dan het DinD Platinum keurmerk.

Gratis reclame

Ben je blij met je rapport? DinD plaatst graag een blog artikel over de bevindingen van jouw website op het blog.

Wacht niet langer, vraag nu een myster shopper aan!

BOEK EEN MYSTERY SHOPPER
Mystery Guest website