Reasons To Be Creative

By 11 september 2015 Nieuws
creatieve spreker

Afgelopen zondag tot woensdag heb ik Reasons to be Creative bijgewoond. Reasons is een 3 daagse conferentie met een festival sfeertje, dat jaarlijks plaatsvindt in Brighton (UK). Elk jaar zijn er de beste, internationale, creatieve sprekers die vertellen over hun werk – en hun leven – om te informeren, te entertainen, te leren, maar vooral om te inspireren. Na deze dagen zit je vol met creatieve energie en ideeën.

elevator pitch

 

Vorig jaar werd ik door organisator John Davey uitgenodigd om mee te doen aan de Elevator Pitches. Dit is een serie van 20 presentaties, waarbij elke spreker 3 minuten krijgt. Het is een diverse groep, waarbij iedereen een andere specialiteit en onderwerp heeft. Maar doordat je in hetzelfde schuitje zit, bouw je met de andere 19 sprekers al snel een band op (en een biertje doet ook wonderen).

doombar

Gedurende deze dagen werden we gedrild, zodat iedereen de best mogelijke presentatie zou geven. En dat was nodig ook. Waar iedereen in het begin wat onzeker was, stonden we op woensdag als volleerde sprekers op het podium, voor een publiek van 900 mensen. Grote dank voor John en zijn mensen, die dit mogelijk hebben gemaakt. Hopelijk tot volgend jaar, want dit smaakt naar meer!

einde presentatie

 

 

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.